Utskick & Marknadskommunikation

När du har något du vill berätta för många människor

TM-gruppen hjälper dig med utskick av tryckt information i både små och stora volymer. Det kan röra brevutskick, marknadskommunikation, reklamutskick och mycket annat.

Inget av våra uppdrag är det andra likt och vi skräddarsyr alltid lösningarna efter våra kunders unika behov. Vi finns med dig hela vägen från layout till utskick.

Vi erbjuder även lagerhållning av trycksakerna, vilket både sparar utrymme för dig och gör att vi enkelt och snabbt kan göra utskicken.

Behöver du hjälp med reklam eller någon annan typ av utskick? Berätta för oss! Vi vill gärna ge dig en bra, prisvärd och smidig lösning.

Allt du behöver göra är att ringa oss på telefon 023-711 000.

Utskick till många

Vi skickar ut det åt dig

Vi vill göra hela processen med utskick så enkel och smidig som möjligt för dig. Därför ser vi alla uppdrag som unika, så att vi bättre kan uppfatta dina behov och skapa en lösning som är anpassad just för dig.

Det finns många sätt att göra brevutskick på, och vi har kunskapen om vad som fungerar bäst. Vi finns med dig under hela resan, från layout till tryckning, adressering, kuvertering och slutligen utskick. Med vår erfarenhet vet vi vad som ger bra och prisvärda resultat.

Att posta många brev är en konst om man vill ha bästa ekonomi på utskicket. Vi kan distributörernas alla regler och vet hur man planerar och genomför en distribution för största möjliga kostnadseffektivitet.

Vi löser helt enkelt brevutskicket så att du varken behöver tänka på det praktiska eller räkna på kostnader för portot. Det tycker vi är en självklarhet när du anlitar oss för reklamutskick och andra uppdrag.

Det enda du behöver göra är att förse oss med det material som ska finnas med i utskicket och delge oss dina tankar kring uppdraget. Att du som kund är nöjd är det viktigaste för oss.

Kontakta oss på telefon 023-711 000 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

 • 1. Layout

  Vi gör i ordning layouten så att den är snygg men också fungerar rent praktiskt.

 • 2. Tryckning & Printning

  Vi trycker och printar allt från svartvitt till fyrfärg på de flesta papperstyper, även på kuvert. Vi använder vaxskrivare som reducerar avfallet upp till 90%.

 • 3. Adressering & Kuvertering

  Vi adresserar samt kuverterar utskicket.

 • 4. Utskick

  Vi sorterar för bästa portorabatter och lämnar in hos distributören.

TM-Gruppen AB
info@tm-gruppen.se

 

Vi stödjer

Missing people logotyp
SafeTrade
Kreditvärdighet UC

Högsta kreditvärdighet hos UC för 16:e året i rad.